ru
+38 098 675-47-11

NOVA - Компактна агромашина компанії VERSATILE

28 Січня 2022

VERSATILE NOVA – це комбайн з сучасним дизайном, комфортабельною кабіною, похилою камерою з системою копіювання рельєфу та повною автоматизацією.

Зернозбиральний комбайн NOVA –стане ідеальним рішенням для аграріїв з невеликим господарством. Відмінне співвідношення продуктивності, доступності в ціні, та низьких витратах на експлуатацію. Компактність та маневреність роблять цей комбайн незамінним для ефективної роботи на невеликих, контурних полях.

VERSATILE NOVA оснащується двомісною кабіною Comfort Cab, що включає систему кондиціонування та опалення, холодильний відсік для напоїв, інформаційно-голосову систему Adviser II, та можливістю встановлення платформи агроменеджмента Агротронік. Інформаційно-голосова система Adviser II безперервно стежить за процесом обмолоту та роботою механізмів комбайна, дозволяючи контролювати стабільність технічних процесів та попереджати несправність агрегатів.

Об’єм бункера комбайна 4 900 літрів є найбільш оптимальним для даного класу машин. Високошвидкісний вивантажувальний пристрій дозволяє здійснити вивантаження не більше ніж за 2 хвилини. За допомогою жалюзі усередині бункера, які налаштовуються, регулюється швидкість вивантаження в залежності від типу і вологості збираних культур.

VERSATILE NOVA оснащений декою (підбарабанням) з найбільшим охопленням в світі — 154 градуси, тоді як зазвичай охоплення не перевищує 130 градусів. Таке велике охоплення дозволяє за один оборот зробити ще більше вимолоту.

Комбайн ідеально підходить для тих господарств, яким не потрібна надмірна продуктивність, і важливим є питання ціни.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» в рамках партнерської програми з Credit Agricole Bank пропонує придбати комбайны VERSATILE в кредит під 0%! Також працюють постійно діючі фінансові програми: кредити та лізинг із пільговими відсотковими ставками, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers