ru
+38 098 675-47-11

Цифрові сервіси VERSATILE нагороди та визнання

21 Січня 2022

В 2021 році VERSATILE Україна вперше вийшов на ринок інтелектуальних систем з цифровими новинами. Компанія розробила більше 15 електронних систем, які роблять роботу агротехніки більш результативною. Всі вони частина інноваційного проекту компанії «Автономна ферма». Основні напрямки цифровізації: моніторинг та контроль техніки, автокерування парком машин, автоматизація технологічних процесів, безпека.

«Цифровізація» - один з трендів останнього часу в сільському господарстві.За допомогою широкого спектру різних сервісів, аграрії можуть вирішувати великий список задач та більш ефективно використовувати техніку. В інтелектуальних системах розроблених та впроваджених компанією VERSATILE Україна, закладений великий резерв для зростання рентабельності сільського бізнесу.

Цифрові рішення VERSATILE встигли отримати високу оцінку від користувачів та експертів агропромислового комплексу. Отримали низку нагород та схвальних відгуків від користувачів. Це надихає та не дає можливості зупинятися.

Наші розробники, запустили першу в світі гібридну систему автокерування сільськогосподарськими машинами VERSATILE Агротронік Пілот 2, які крім супутникової навігації та технології RTK використовують машинний зір. RTK-правки дають точність в керуванні до 2,5 см, а машинний зір здатен вчасно розпізнати перешкоду та зупинити техніку. Таким чином, сповіщення технологій робить роботу на агромашинах не тільки чіткою, але й безпечною. Система дозволяє механізатору сконцентруватися на якості збирання, підвищуючи продуктивність навіть в темний час.

Система VERSATILE карта врожайності призначена для точного визначення врожайності та вологості в будь-якій точці поля та в будь-який момент часу та виявляється незамінним інструментом для аграрія при створенні карт диференціювання внесення добрив. Данні в реальному часі передаються на платформу агроменеджмента та контроля Агротронік, де автоматично формується заключна карта врожайності, яку користувачі можуть подивитись, обробити та вивантажити на комп’ютер для подальшого використання.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers