ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE Україна випустив 30-тисячну серію сімейства АCROS

12 Січня 2022

Аграрна машина під номером 30 000 сімейства зернозбиральних комбайнів АCROS зійшла з головного складального контейнеру. В найближчий час її чекає комплекс випробувань, а далі відправка за адресою одного з дилерських центрів компанії.

Ювілейний комбайн встиг до 15-річчя старту свого виробництва. Офіційна прем’єра комбайна відбулась 16 травня 2007 року в присутності перших осіб регіону, а восени того ж року він став першим комбайном лідером свого класу.

Під час робіт над новим комбайном були створені та застосовані такі унікальні системи, як Smart Launch (система вивантаження бункера, забезпечуючи максимальну швидкість з мінімальним ризиком засмічення), Jam Control (пристрій глибокого скидання деки барабана, запобігає забиванню хлібної маси), Adviser (вперше використаний в комбайнобудуванні бортовий інформатор з голосовим сповіщенням) та цілий ряд інших пристроїв, підвищуючи ефективність та виробництво комбайнів. ACROS отримав також широкозахватну зернову жниварку Power Stream. Контроль робочих органів був довірений спеціальним датчикам, виведеним на єдину рідкокристалічну панель в кабіні.

Разом з новим комбайном покупці техніки Версатайл отримали зовсім новий рівень комфорту та ефективності. Цей факт був підтверджений не одноразово, безпосередньо фермерами, та роботою комбайнів на демонстрації в полі. В тому числі на випробувальних іспитах з зарубіжними аналогами. ACROS вкотре довів, що даний комбайн при грамотній організації праці, може за сезон намолочувати більше 8000 тон зернових.

За словами самих фермерів, вони отримали надійного помічника. Своє відношення фермери висловлюють не тільки в ростучій динаміці придбань. А й те що, різні моделі ACROS стають незмінними переможцями конкурсів та нагород, серед зернозбиральних комбайнів.

За 15 років комбайни ACROS пройшли великий шлях розвитку, стали популярними серед користувачів, та масовим у виробництві зернозбиральних комбайнів. Сьогодні під єдиною назвою компанія виробляє ціле сімейство машин – до 30 модифікацій трьох серійних моделей з індексами 550/585/595 PLUS. Ми враховуємо агротехнологічні умови регіонів, де працюють наші клієнти, та потреби місцевих ринків.

 

З питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers