ru
+38 098 675-47-11

Підбиваємо підсумки 2021 року

24 Грудня 2021

Генеральний директор компанії «Версатайл Україна» Олексій Володимирович Колотурский поділився, яким для компанії був рік, що минає, а також поділився планами на майбутній 2022 рік.

 «Настала пора підвести підсумки цього року. 2021 рік був непростим: з одного боку COVID-19, зупинені виробництва, незрозумілі перспективи. З іншого – ми були в досить жорсткому середовищі – і це дало нам можливість ще більше об’єднатися, наша свідомість змінилась, ми не мали право на похибки та виправдування - стали більш відповідальними, цілеспрямованими, більш організаційними.

Стало зрозуміло, що ми досить великі за змістом та відповідальністю ланцюжки великого життя.

Незважаючи на складнощі в виробництві, які охопили весь світ, наші заводи працювали без зупинок, всі наші Замовники отримували техніку в строки. Ми, мабуть єдині, хто зміг до кінця року зберегти цінову політику, та не перекладати фінансовій тягар на клієнтів.

Компанія «Версатайл Україна» дала змогу покупцям найвигідніші умови придбання техніки: це фінансові програми, в яких компанія більшість процентів взяла на свій рахунок –техніка пішла до споживачів без додаткового фінансового навантаження, що дало змогу придбати техніку за цінами прейскуранту. Ми обов’язково будем робити це і в майбутньому.

На початку року запустили великий інтернет магазин, на якому кожен зміг перевірити наявність запасних частин, знайти необхідні запчастини по коду або по назві, здійснити замовлення онлайн, а також замовити доставку у будь який регіон України. Можу впевнено сказати, що сьогоднішній склад запчастин в Україні – один з самих великих за розміром та асортиментом, є запчастини на всю нашу техніку, там працює дуже відповідальна команда, яка зможе Вам поставити закази точно в строк.

Ми суттєво збільшили присутність в регіонах – в нас з’явились нові потужні дилери з сильними командами. Але все ж таки, ми готові йти далі та залучати нових партнерів.

Про сервісну команду можна говорити довго – хлопці молодці, немає жодної одиниці техніки без нагляду та простою. В будь який час, в любу погоду – вони напоготові.

В наступному 2022 році плануємо отримати Авторизацію по двигунам Каммінз, та проводити більш серйозні ремонти з новими знаннями та досвідом. Брати участь у багатьох польових заходах та активно показувати в роботі наші комбайни, трактори і культиватори. Плануємо значно збільшити покриття регіонів України нашими дилерськими центрами. Розвиватися, модернізуватися, дивувати - це те чого ми прагнемо в наступному році. Без сумніву ми вас обов’язково ще здивуємо у 2022 році.

Ми розуміємо, що усі ці досягнення стали можливими тільки завдяки зусиллям усієї команди «Версатайл Україна» і наших дилерів. І тому, хочемо подякувати всім співробітникам представництва, дилерам, продавцям та сервісним командам. Завдяки Вашій самовіддачі – ми маємо Великий за почуттями і гарний за фінансовими показниками рік. Ми поставили в ринок рекордну кількість техніки, мали багато задоволених клієнтів, хоча на початку року бачили в їх очах невпевненість. Наші комбайни гарно відпрацювали сезон, зібрали досить великі врожаї, забезпечили сільгоспвиробникам спокій та дали надію на наступний сезон.

І головне – подяка нашим клієнтам, споживачам нашої техніки – своїми придбаннями Ви дали нам змогу працювати далі з неменшою віддачою.

Здоров’я всім Вам та Вашим Родинам, успіхів в праці, та душевного спокою»