ru
+38 098 675-47-11

Унікальна система від VERSATILE: система «Ассистент уваги» Ок АйДі

16 Грудня 2021

Система «Ассистент уваги» Ок АйДі, отримала чи мало схвальних відгуків та нагород. В цьому році перспективна система «Асистент уваги» Ок АйДі отримала нагороду від експертної комісії Innovation Award Agritechnica: «Ассистент уваги» Ок АйДі отримала срібну медаль! І це не може не тішити. Нагорода Innovation Award Agritechnica підтверджує найвищу компетенцію в сфері інтелектуальних технологій, розробників, і компанії в цілому.

Що це за система і як вона працює?

«Ассистент уваги» VERSATILE Ок АйДі – це унікальна система розпізнання втомленості і сонливості механізатора агромашини. Подібні хоч і більш прості системи використовуються в автомобільній сфері, в сільгоспмашинобудуванні раніше вони не використовувались.

VERSATILE не тільки «перейняв принцип»: система, створена на основі машинного зору, штучного інтелекту, і нейромереж, вона була розроблена і адаптована саме для аграрного сектора. «Ассистент уваги» безперестанно відслідковує і опрацьовує декілька показників фізичного стану водія, і при виявленні розходження з «базовими характеристиками» людина подає звуковий сигнал, генерує і відправляє повідомлення в Агротронік. Інноваційна платформа агроменеджмента і контроля за операціями агромашин VERSATILE, зупиняє машину.  

Робота механізатора об’єктивно важка: довгі зміни, монотонність, малорухливість. Через надмірну втому ризик заснути за кермом дуже і дуже великий. Але навіть секунда сну може призвести до серйозних наслідків. VERSATILE Ок АйДі серйозно підвищує рівень безпеки при довгій роботі, і здатен запобігти негативним наслідкам втоми.  

Ми піклуємось щоб за кермом агротехніки ви почували себе не тільки комфортно, але і безпечно.

З питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers