ru
+38 098 675-47-11

Зручна системи автоуправління машин «VERSATILE Оптімакс»

9 Грудня 2021

Мало кого сьогодні здивуєш інтерактивним помічником, багато таких систем використовують для взаємодії з користувачем. Такий асистент є практично у кожного, в його власному смартфоні чи автомобілі. Нещодавно, до інтелектуальних систем приєдналась, ще одна оновлена розробниками компанії VERSATILE система «VERSATILE Оптімакс». Це інтерактивний помічник призначений для надання допомоги у виборі найбільш оптимальних налаштувань комбайна в залежності від поточних умов.

Що таке система Оптімакс від VERSATILE?

Ця система за допомогою діалогових вікон в процесі «спілкування» з механізатором визначає проблему і дає пропозиції по її усуненню шляхом змін налаштувань комбайна. Рішення про зміни приймає механізатор - система тільки пропонує. Після отримання підтвердження від механізатора про зміни, система впроваджує зміни.

Як це працює?

- Електронний інтерфейс організовано у вигляді діалогового спілкування: система формує запити на екрані операторської панелі бортового дисплею, механізатор дає відповідь на запитання, обираючи один із запропонованих варіантів відповіді, натискаючи на відповідні позначки на екрані.  

- Механізатор натискає на відповідну кнопку-символ для виклику системи оптимізації налаштування комбайна на екрані бортового дисплею. В головному полі система повинна відобразити меню вибору цілі оптимізації або проблеми, яку потрібно усунути в процесі налаштування комбайна.

- Механізатор обирає необхідну ціль оптимізації (проблеми) в меню системи в рамках обраної цілі оптимізації (проблеми). Система пропонує ряд уточнюючих питань для оцінки поточних умов зборки і уточнення проблеми.  

- Система на підставі аналізу отриманих відповідей від механізатора показників власних датчиків та штатних датчиків бортової системи управління, повинна запропонувати комбайнеру нові налаштування робочих органів комбайна.

- Комбайнер приймає або відхиляє налаштування, запропоновані системою. Якщо, комбайнер прийняв налаштування. То система повинна змінити в відповідності з запропонованими налаштуваннями параметри роботи робочих органів комбайна та запустити процес опробування нових налаштувань тривалістю 20 сек., після чого система повинна спитати комбайнера про якість роботи комбайна. Якщо налаштування погіршились або не вплинули на роботу комбайна, то система пропонує повернути старі налаштування і оптимізувати роботу комбайна шляхом змін інших параметрів. Якщо налаштування пройшло з покращенням роботи комбайна, то механізатору запропонують продовжити оптимізацію або зупинитись на досягнутому рішенні.     

- По завершенню налаштування система повертається до меню вибору цілі оптимізації налаштувань комбайна. 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers