ru
+38 098 675-47-11

Компания VERSATILE пропонує тільки якісні запасні частини для агротехніки

25 Листопада 2021

Купуючи техніку VERSATILE ви обираєте професійну агротехніку.

Якість запасних частин вашої техніки- це одне з найважливіших умов довгого життя машини. В роботі використовуються лише оригінальні запасні частини, вироблені інженерами за всіма стандартами та технологіями.

Використовуючи в роботі оригінальні запасні частини створені нашими інженерами за належними технологіями ви можете розраховувати на якість та довгу в гарантії експлуатацію. Стовідсоткова сумісність деталей- один з основних факторів працездатності техніки.  

Сьогодні ринок запасних частин, як і раніше залишається привабливим для постачальників підробних і альтернативних запчастин низької якості. Шкода від їх діяльності наноситься, як підприємству-виробнику оригінальної продукції, так і її користувачеві. Статистика однозначна – неоригінальні запасні частини виходять з ладу в два рази швидше оригінальних.

Від купівлі неоригінальних запасних частин навіть для машин з невеликим кінцевим терміном, не треба очікувати економії, ризики невимушених затрат на вихід техніки зі строю під час роботи перекривають будь яку незначну вигоду.

Лазерні та згинальні комплекси, обробляючі центри, фарбовані лінії, професійний інжиринг, це те, що забезпечує потрібну якість оригінальних запасних частин. Систематизований технічний процес і вихідний контроль якості. Починаючи з перевірки сировини і закінчуючи збиранням та прийомом готової продукції, дозволяє гарантувати надійність роботи техніки. Всі фірмові запасні частини упаковані в спеціальну тару, це дозволяє полегшити бережне навантаження, розвантаження, транспортування, складання та зберігання компонентів, швидку їх ідентифікацію за креслярським номером, який розміщено на упаковці.   

Крім упаковки з метою захисту фірмової продукції використовується маркування безпосередньо запасних частин наліпкою, яка наноситься на поверхню деталей. Стікер служить ознакою для ідентифікації походження компонента. Маркування оригінальних запасних частин VERSATILE відбувається за допомогою наліпки, що руйнується. Агротехніка- важкий механізм, який потребує серйозного підходу в ремонті та сервісі. Використання контрафактних запчастин загрожує виникненням несправності в період ведення сільських робіт. Використання «сірих» запчастин наносить помітну економічну шкоду агробізнесу.

Ви можете придбати оригінальні запасні частини VERSATILE тільки у офіційних дилерів виробництва у вашому регіоні.

Ми піклуємось про те щоб ваша техніка працювала безвідмовно.

З питань придбання запчастин звертайтесь за телефоном: +380 (67) 077-72-24

З питань сервісу: +380 (067) 236 23 73