+38 098 675-47-11

Комбайни VERSATILE працюють по всій Україні

19 Листопада 2021

Висока продуктивність, універсальність, бережне відношення до зерна та соломи, простота в налаштуванні та зручне робоче місце- це ті якості, за які аграрії усього світу цінують комбайни ACROS 595 plus. Комбайн адаптований до різних умов експлуатації. Купляючи таку машину, будьте впевнені в тому, що купуєте комбайн, визнаний кращим в своєму класі. І це не просто слова, це те чим діляться з нами фермериу котрих була можливість випробувати даний комбайн в роботі.

У господарстві АгроПлюс Луганської обл., два комбайни ACROS 595 plus, котрі вони придбали в 2015 та 2016 році. А зовсім нещодавно, господарство вирішило оновити свій парк техніки. Тепер в парку АГРОПЛЮС, стоять нові  комбайни RSM 161, котрі були відвантажені минулого місяця в господарство, компанією Блек Даймонд - які, є офіційним дилером VERSATILE UKRAINE. Про комбайн RSM 161, ми розповімо трохи з годом.

А зараз ми зв’язались з директором господарства Геннадієм Миколайовичем Сапєльніковим, та звернулись з проханням поділитися враженнями роботи ACROS 595 plus в полі.

Площа землі в АГРОПЛЮС становить 4,2 тис. га. розташована в Луганській області. Підприємство спеціалізується на вирощуванні пшениці, соняшника, ячменю, гірчиці. Господарство пропрацювало на комбайні ACROS 595 plus більше п’яти сезонів, і ми сподіваємось, що цей відгук стане корисним для багатьох.

— Геннадій Миколайович, розкажіть про ваше придбання — ACROS 595 Plus?

— В нашому господарстві два комбайни ACROS 595 Plus. Про придбання комбайнів ми почали думати, як тільки машини з’явились у виробництві. Наше господарство було першим в регіоні, у кого в господарстві почали працювали ці комбайни.

Площа для збирання в нас велика, маємо невеликий парк комбайнів, до цього справлялись, але все ж почали думати про придбання, ще двох комбайнів.

Часті коливання температури, значно скоротили аграрні терміни. Тому, почали думати про придбання, ще одного комбайна, а з годом придбали ще один. Додаткова збиральна техніка для нас в той момент, була можливістю провести збір зерна в найкоротші терміни, і зменшити навантаження на кожен комбайн.

Основні параметри на які ми робили упор при виборі комбайна, — це зручність, легкість в користуванні, та економічність. Звісно при купівлі комбайна в нас були певні очікування, і вони натомість справдились.

— Що ви можете розповісти про роботу ACROS 595 Plus?

— Дуже хороші комбайни. Придбанням задоволені. За весь час експлуатації, не було жодних нарікань по надійності роботи техніки. Жодного разу ще не звертались до сервісної служби, так як, в значних ремонтних втручаннях техніка не потребувала. Ми, звісно оцінювали комбайни з точки зору ціна/якість. Якість різки добра, швидкість добра, затрати пального нормальні, для комбайнера зручний, в обслуговуванні неважкий. За розрахунковою продуктивністю ACROS 595 plus не поступається імпортному комбайну. Машина хороша, нам подобається.

— Геннадій Миколайович, можете привести основні показники роботи комбайнів?

— На кожному комбайні встановлено AgrotronicTM. Дуже зручно відслідковувати роботу техніки і після проводити її аналіз. За сезон сумарна збиральна площа кожним комбайном біля 1000 га при ширині захвату жатки 7 м. Збирали всі вирощуванні культури, в тому числі і соняшники. Якщо порівнювати з іншими комбайнами цього ж класу, я з впевненістю можу сказати що ACROS 595 Plus встановлено економічний двигун. Економія затрат на паливо — це приємний бонус. Тому при купівлі треба проводити оцінку не тільки ціні техніки, але і затрат на її наступну експлуатацію.

— Підводячи підсумки всьому вищесказаному, яке ваше загальне враження стосовно техніки?

— Мені робота комбайнів ACROS 595 Plus подобається. Поки що, не було жодної ситуації, яка б змусила пожалкувати про свій вибір.

Саме зараз комбайни VERSATILE можна придбати в кредит під 0%! Звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers