+38 098 675-47-11

Комбайни VERSATILE працюють по всій Україні

19 Листопада 2021

Висока продуктивність, універсальність, бережне відношення до зерна та соломи, простота в налаштуванні та зручне робоче місце- це ті якості, за які аграрії усього світу цінують комбайни ACROS 595 plus. Комбайн адаптований до різних умов експлуатації. Купляючи таку машину, будьте впевнені в тому, що купуєте комбайн, визнаний кращим в своєму класі. І це не просто слова, це те чим діляться з нами фермериу котрих була можливість випробувати даний комбайн в роботі.

У господарстві АгроПлюс Луганської обл., два комбайни ACROS 595 plus, котрі вони придбали в 2015 та 2016 році. А зовсім нещодавно, господарство вирішило оновити свій парк техніки. Тепер в парку АГРОПЛЮС, стоять нові  комбайни RSM 161, котрі були відвантажені минулого місяця в господарство, компанією Блек Даймонд - які, є офіційним дилером VERSATILE UKRAINE. Про комбайн RSM 161, ми розповімо трохи з годом.

А зараз ми зв’язались з директором господарства Геннадієм Миколайовичем Сапєльніковим, та звернулись з проханням поділитися враженнями роботи ACROS 595 plus в полі.

Площа землі в АГРОПЛЮС становить 4,2 тис. га. розташована в Луганській області. Підприємство спеціалізується на вирощуванні пшениці, соняшника, ячменю, гірчиці. Господарство пропрацювало на комбайні ACROS 595 plus більше п’яти сезонів, і ми сподіваємось, що цей відгук стане корисним для багатьох.