ru
+38 098 675-47-11

Новий комбайн VERSATILE вже отримали фермери «Гордовенко С.П.»

26 Жовтня 2021

Комбайн RSM 161 був відвантажений для «Гордовенко С.П.» в Херсонську область минулого тижня, компанією «Блек Даймонд», яка є офіційним дилером VERSATILE UKRAINE.

Зернозбиральний комбайн RSM 161 зарекомендував себе, як надійний помічник, в багатьох  господарствах. Комбайн призначений для прибирання всіх традиційних зернових культур — колосових, бобових, олійних, круп'яних і просапних. Ця ефективна машина з продуктивністю до 40 тонн на годину основного часу, здатна обробити за сезон до 2 000 га. Комбайн відрізняється одним із найбільших розмірів у класі, він просторніше ніж найближчі аналоги в середньому на 30%.

Чотири роки, як комбайни RSM 161 працюють на полях аграріїв України. За ці роки, ми отримали багато відгуків від фермерів, які працюють на цьому комбайні. Вони говорять про те, що  комбайни ідеальні по співвідношенню ціна/якість. Комбайни надійні, потужні та продуктивні. Машини VERSATILE мають досить недороге обслуговування, що має значну перевагу серед конкурентів.

Головний інженер «Гордовенко С.П.» розповів чому саме на цій техніці вирішили зупинити свій вибір:

«Скажу по правді, ми не відразу зупинили свій вибір на техніці VERSATILE. Перед тим, як зробити свій вибір ми цікавились у знайомих, друзів, читали відгуки, відвідували спеціалізовані виставки.

Головним завданням для нас, є те що техніка повинна працювати, приносити прибуток та повинна виконувати ті завдання, які ми на неї будемо покладати. 

Все склалось так, що наш вибір зупинився на VERSATILEі в майбутньому сподіваємося поповнювати парк техніки машинами саме цього бренду».

 

Компанія VERSATILE пропонує придбати техніку за програмою Trade-in, ви можете обміняти стару техніку на нову просто доплативши різницю у вартості. Також, у аграріїв є змога придбати комбайни в кредит під 0%.

Звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers