ru
+38 098 675-47-11

Наші сервісні центри як завжди якісно працюють для вас

21 Жовтня 2021

Що може бути важливіше під час збирання- звісно щоб техніка працювала. Якщо техніка не працює, це коштує грошей, часу та нервів. Саме тому компанія VERSATILE турбується про те, щоб ваша техніка працювала. Не дивлячись ні на що, вам завжди буде запропонована швидка допомога.

При купівлі техніки VERSATILE ви стовідсотково отримуєте довготривале зобов’язання по якісному гарантійному та після гарантійному ремонту в найкоротші терміни. В компанії VERSATILE працюють високо кваліфікаційні співробітники, які наддадуть якісну допомогу вашій техніці, в найкоротші строки. «Сервісні центри» це наша опора в обслуговуванні споживачів, тому ми приділяємо багато уваги надійності та якісному підходу.

Як тільки ви отримаєте нову техніку, спеціалісти сервісного центру проведуть обов’язковий інструктаж Ваших співробітників. Допоможуть налагодити роботу техніки.

Співробітники VERSATILE спеціалізуються в обслуговуванні та налагодженні механічної частини, гідравлічної частини, обслуговуванню кондиціонерів, спеціалізуються в лагодженні електроніки комбайна, і це лиш невелика частка їх спеціалізацій.

Сервісні центри оснащені всім необхідним обладнанням, що дозволяє швидко та якісно провести ремонт та сервісне обслуговування комбайнів, тракторів та іншої техніки.

За будь якою інформацією стосовно сервісу ви можете звернутись за телефоном (067) 236 23 73, за купівлею запасних частин за телефоном (067) 240 34 67, або відвідати сайт www.parts.versatile.ua