ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE на виставці АГРОЕКСПО 2021

12 Жовтня 2021

З 29 вересня по 2 жовтня компанія VERSATILE представила свою техніку на найбільшій міжнародній агропромисловій виставці України «АгроЕкспо2021».

Площа виставки має рекордні для України розміри – 125000 м2. В даній виставці взяли участь більше 512 компаній-експонентів. Серед такого масштабу, компанія VERSATILE яскраво виділилась своїми значними габаритами техніки, що привернуло увагу відвідувачів в перші години роботи.

Компанія VERSATILE зарекомендувала себе, як надійна та перевірена техніка роками. Саме тому, багато відвідувачів були зацікавлені не лише комбайнами компанії, які були представлені на виставці, але и тракторами, а також комплектуючими до них. Відвідувачам виставки надавалась можливість придбати техніку за спеціальною ціною, а також за партнерською програмою з кредитом під 0%. Спеціалісти VERSATILE проводили детальну консультацію про особливість роботи техніки, що залишило багато схвальних відгуків від відвідувачів. Що не може нас не тішити.

На виставці було багато активного спілкування з партнерами та аграріями, тому чотири дні пролетіли швидко та невимушено. А також, відкрило для нас перспективи до нових ідей та проектів. З нетерпінням чекаємо наступної виставки, щоб потішити вас новою технікою, котру ми презентуємо в наступному році. До зустрічі на виставці «АгроЕкспо 2022»