ru
+38 098 675-47-11

Потужні комбайни VERSATILE представили на виставці AGROSHOW

29 Червня 2021

Високопродуктивні комбайни VERSATILE представили на виставці AGROSHOW 2021 Черкасах.

Один із них — роторний зернозбиральний комбайн TORUM 750. Його можна без перебільшення назвати одним із найбільш високопродуктивних в світі. TORUM 750 здатний прибрати за сезон понад 2000 га різноманітних культур, намолочуючи до 40 тон зерна за годину. Крім високої продуктивності та економічності, цей комбайн відрізняє здатність працювати на засмічених і вологих фонах. Завдяки унікальній системі обмолоту Advanced Rotor System (ARS), він майже вдвічі перевищує показник інших роторних комбайнів.

Двобарабанний зернозбиральний комбайн RSM 161 — один із найбільш продуктивних серед свого типу і класу машин. Причому досягається це не більш високою потужністю двигуна двобарабанного комбайна, а конструктивними особливостями технологічного тракту машини — системи обмолоту TETRA Processor і системи очищення OptiFlow. Крім того, універсальність RSM 161 проявляється не тільки можливістю збирання всіх традиційних культур, а й у здатності працювати в складних умовах.

Експозицію компанії «Версатайл Україна» відвідали аграрії з різних регіонів України. Серед них були і ті, хто вже не перший рік використовує техніку VERSATILE в своїх господарствах.

Салій Григорій Петрович, керівник підприємства «Крапив’янське», Чернігівська область:

«Ми вже добре знайомі з технікою VERSATILE — у нас працюють зернозбиральні комбайни ACROS 580 і ACROS 595 Plus. Роботою комбайнів ми задоволені, використовуємо наші ACROS на збиранні ранніх зернових. Комбайни продуктивні, дають відмінну чистоту зерна. Ну, і на майбутнє, ми вже придивляємося до роторного комбайна. Саме тому приїхали на виставку AGROSHOW, щоб «вживу» побачити комбайн TORUM 750. Швидше за все, ми скористаємося програмою трейд-ін — це дуже зручно, так як не доведеться шукати покупця на стару техніку».

Швагер Микола, регіональний представник «Версатайл Україна»:

«Ми завжди раді бачити клієнтів на нашому стенді. Виставка дозволяє не тільки продемонструвати техніку, а й почути побажання клієнтів, дізнатися, чим живе аграрій, з якими завданнями він стикається сьогодні. І, звичайно ж, ми намагаємося допомогти вирішити ці завдання — як за допомогою техніки, так і за допомогою фінансових програм. Так зараз ми пропонуємо клієнтам кредит на комбайни з процентною ставкою від 0% строком на 18 міс. спільно з Креді Агріколь Банк. Також працюють постійно діючі пропозиції — кредитні та лізингові програми з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, програма трейд-ін».

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers