ru
+38 098 675-47-11

ACROS 595 Plus з повним приводом: підвищуємо можливості

14 Травня 2021

VERSATILE представляє: зернозбиральний комбайн ACROS 595 Plus з повним приводом машину із збільшеними можливостями для особливих умов експлуатації. Зберігши всі ключові властивості «побратима» ACROS 595 Plus, ця агромашина краще пристосована для ефективної роботи на складному рельєфі, перезволоженому і/або кам'янистому ґрунті, при низьких температурах. Від основної версії її відрізняє, перш за все:

  • ·  Повний привід,
  •  · Більший дорожній просвіт;
  •  · Колеса збільшеного типорозміру;
  •  · Система підігріву повітря для холодного пуску;

 

Крім того, група шнеків і вентилятор очищення тепер захищені знизу спеціальним піддоном. Таким чином, новий повнопривідний зернозбиральний комбайн ACROS 595 Plus став більш прохідним і тяговитим, краще пристосованим для пересування по полях зі зниженою несучою здатністю ґрунту. При цьому за рахунок збільшеної плями контакту забезпечено зниження показника питомого тиску на ґрунт, що вписується в тренд ґрунтозбереження.

Для підвищення безпеки роботи з урахуванням роботи з 9 метровою жаткою в темну пору покращено робоче освітлення — встановлені лампи з підвищеною світловіддачою. А для зручного та безпечного вивантаження на ходу в комплектацію включений подовжувач шнека.

_________________________

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» в рамках партнерської програми з Credit Agricole Bank пропонує придбати комбайн VERSATILE в кредит під 0%! Також працюють постійно діючі фінансові програми: кредити та лізинг із пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers