ru
+38 098 675-47-11

Припосівне внесення добрив із сівалками VERSATILE

6 Травня 2021

Припосівне внесення добрив вважається одним із найбільш важливих і ефективних способів живлення рослин.

Добрива вносяться одночасно з посівом безпосередньо в ряди або на деякому віддаленні від них. Завдяки цьому забезпечується живлення молодих рослин в період, коли вони ще не мають потужної кореневої системи та недостатньо добре використовують елементи живлення з ґрунту.

Як забезпечити якісне припосівне внесення добрив? Для цього знадобиться надійна техніка, яка забезпечить точне дозування та оптимальне розташування речовин відносно насіння.

Для припосівного внесення добрив рекомендуємо:

1. Сівалку прямої сівби VERSATILE ML. Вона може бути укомплектована сошниками AtomJet, які вносять добрива збоку від рядка насіння (загальна ширина стрічки 5 см). Інший варіант — сошники AtomJet Paired Row, що формують спарену стрічку "насіння-добрива-насіння" шириною 7,5 см.

2. Дводискову сівалку VERSATILE SH на базі культиватора R. Внесення добрив здійснюється під стрілчасту лапу, а висів насіння виконується подвійними дисковими сошниками на меншу глибину. Так рослинам забезпечується хороше харчування та захист від опіків.

3. Культиваторну сівалку VERSATILE SC. Добрива разом із насінням подаються в підсошникову зону стрілчастих лап, сівба виконується широкою смугою. Ця технологія забезпечує велику площу живлення в перерахунку на кожну рослину.

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити та лізинг із пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін. А за спеціальною пропозицією на купівлю зернозбиральних комбайнів в рамках партнерської програми з Credit Agricole Bank можна придбати комбайн VERSATILE в кредит всього під 0%! 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers.

Оригінальні запасні частини до техніки VERSATILE можна замовити в інтернет-магазині www.parts.versatile.ua.