ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE RSM 161 — зірка збирального сезону

16 Квітня 2021

Сучасний, технологічний, універсальний, надійний, економічний, пристосований до роботи на складному агрофоні та дуже продуктивний — це все про нього, VERSATILE RSM 161, комбайн, який змінює уявлення про барабанні машини, зірку збирального сезону. Розбираємося, в чому причина такої популярності комбайна.

RSM 161 затребуваний у агрохолдингів і великих фермерів завдяки продуктивності та універсальності. Це техніка з розряду важкої артилерії: він потужний, швидкий і найкраще показує себе при великому завантаженні. Показники продуктивності комбайна — до 40 тон на годину або до 2000 га в сезон. Це, в порівнянні з машинами того ж класу, більше на 15 відсотків. При цьому комбайн працює на максимально широкому спектрі культур: колосових, бобових, олійних, круп'яних.

Готовий до всього

Важлива перевага RSM 161 — пристосованість до непростих умов збирання (вологість і підвищена засміченість), а також надійність та ремонтопридатність. Комбайн забезпечує безперебійну роботу на складних агрофонах — з екстремальної вологістю і високою засміченістю завдяки цікавому інженерному рішенню. VERSATILE RSM 161 — це 2-барабанна машина. Система обмолоту TetraProcessor в поєднанні з 6-клавішним соломотрясом демонструє величезну сумарну площу обмолоту та сепарації — 9,4 кв. м. Система очищення OptiFlow побудована по двокаскадній схемі. Гребінки решіт універсальні, запобігають застряванню колосся та сприяє рівномірному розподілу повітряного потоку. Площа очищення рекордна — 7.1 кв.м. У підсумку ми отримуємо чисте зерно навіть на високих швидкостях.

Основні параметри комбайна теж говорять про його призначення багато і швидко працювати. Бункер вміщує 10 500 літрів, швидкість вивантаження становить 115 л/с. Паливний бак розрахований на 1000 л. і в поєднанні з непрожерливим двигуном Cummins дозволяє експлуатувати комбайн без дозаправки до 2 змін.

Комфортний в роботі

RSM 161 — машина з сучасними «мізками». Основні процеси автоматизовані, оператор може вибрати цілий ряд автоматичних передналаштувань для різних культур і зосередитися на ефективній роботі. Електроніка безперервно контролює ключові процеси: система стежить за процесом обмолоту і роботою механізмів. В кабіні Luxury Cab є все необхідне: продумане розташування органів управління, прекрасна оглядовість завдяки панорамному склінню, клімат-контроль, холодильник, комфортні крісла, а також безліч дрібниць, навіть відсіки для особистих речей. Для зручності поруч із інструментальним ящиком є бачок для миття рук.

Економить час і гроші

На VERSATILE RSM 161 встановлена жатка Power Stream, покупець може вибрати ширину 7 або 9 метрів. У базовій комплектації жаток присутнє автоматична синхронізація частоти обертання мотовила та робочої швидкості комбайна. Функція регулювання кута атаки на похилій камері дозволяє ефективніше прибирати як культури з високим стеблом, такі як жито та соняшник, так і низький горох. Всі сучасні жатки для RSM 161 оснащені системою копіювання рельєфу, це не знижує швидкості при роботі на полях зі складною геометрією. Важливо, що для приєднання гідросистеми адаптерів використовується єдиний гідравлічний роз'єм, це значно полегшує підготовку комбайна до роботи і економить час оператора, а значить, і гроші керівника господарства.

До всього перерахованого додається невибагливість і доступність технічного обслуговування, а також одна з найбільш широких в Україні дилерських мереж, і це робить RSM 161 практично безальтернативним рішенням.

Відгуки аграріїв

Хоменко Віктор Іванович, керівник ФП «ХОМЕНКО В.І.»

RSM 161 — не перший комбайн VERSATILE в нашому господарстві, раніше у нас працювали VERSATILE ACROS 595 Plus і ACROS 530. Тому коли нам запропонували придбати новий RSM 161 за програмою Trade-In, ми не сумнівалися, так як ми знаємо цю техніку і були впевнені в її надійності та якості. RSM 161 є універсальним комбайном і працює на всіх видах культур — прибирає пшеницю, ячмінь, кукурудзу та соняшник. Поєднує в собі високу продуктивність і гарну якість збирання, легко налаштовується завдяки наявності в бортовому комп'ютері передналаштувань під задану культуру.

Дорошенко Олександр, голова ФГ «Алігатор»

Комбайн RSM 161 у нас працює з 2019 року, ми використовуємо його для збирання ранніх зернових (пшениця, ячмінь), а також соняшнику. Два барабани забезпечують якісний вимолот, а ефективна система очищення дозволяє передавати зерно на зберігання без додаткової доочищення. Завдяки великому обсягу бункера в 10 500 л. зменшилася кількість вивантажень, причому бункер спустошується всього за 2 хвилини. Вивантажний шнек більше 4-х метрів у висоту дає можливість вивантажувати зерно безпосередньо в єврофури, без використання перевантажувачів. Обслуговувати комбайн просто і зручно.

_________________________

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» в рамках партнерської програми з Credit Agricole Bank пропонує придбати комбайн VERSATILE в кредит під 0%! Також працюють постійно діючі фінансові програми: кредити та лізинг із пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers