ru
+38 098 675-47-11

Запчастини VERSATILE тепер можна купувати онлайн

12 Березня 2021

Компанія «Версатайл Україна» відкрила інтернет-магазин оригінальних запасних частин — www.parts.versatile.ua. Тепер запчастини на сільськогосподарську техніку VERSATILE купувати значно простіше та зручніше. У будь-який момент ви можете подати заявку на запчастини — замовлення приймаються на сайті в режимі 24/7, обробка замовлень відбувається з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 17:00.

В інтернет-магазині www.parts.versatile.ua ви можете перевірити наявність запасних частин, знайти необхідні запчастини по коду або по назві, здійснити замовлення онлайн, а також замовити доставку у ваш регіон. Для пошуку коду необхідної запчастини по структурі сільгосптехніки VERSATILE ви можете скористатися  онлайн-каталогом на сайті www.pp.versatile.ua.

Основною нашою цінністю є клієнти, тому ми розробили систему індивідуальних знижок для покупців. Знижки при замовленні в інтернет-магазині враховуються під час обробки замовлення менеджером.

В інтернет-магазині представлений широкий асортимент оригінальних запчастин VERSATILE, але якщо ви не знайшли необхідної вам запчастини, просимо зв’язатися з нашими менеджерами по телефону (067) 07-77-224 або написати на e-mail order@versatile.ua.

Ми розраховуємо, що інтернет-магазин www.parts.versatile.ua стане зручним робочим інструментом як для кінцевих споживачів, так і для дилерських центрів.

Щоб бути в курсі вигідних пропозицій та акцій, слідкуйте за нашими сторінками в соціальних мережах: 

  1. • Facebook — https://www.facebook.com/versatile.ukraine/
  2. • YouTube — https://www.youtube.com/channel/UC1rMfQhNWVQUCanl9CrZPjQ