ru
+38 098 675-47-11

Трактори VERSATILE серії 1000 — готові до всіх польових робіт

5 Березня 2021

Трактори VERSATILE серії 1000 (345-370 к.с.) — це універсальні повнопривідні машини, призначені для виконання будь-яких завдань які би перед ними не поставили. Вони завжди будуть вашими надійними помічниками завдяки високій надійності протягом усього терміну служби.

Майже 40 років компанія Cummins є надійним партнером і постачальником двигунів для тракторів VERSATILE цієї серії. Трактори 370 і 400 обладнані високонадійними двигунами QSL 9.0. Чудові робочі характеристики двигунів забезпечують стабільну потужність і запас крутного моменту для роботи у важких умовах, що змінюються, із застосуванням широкозахватного ґрунтообробного обладнання. Двигуни відповідають сучасним екологічним вимогам Stage IIIA (Tier 3).

Крім двигуна, програмована трансмісія Full Powershift 16 x 9 повністю відповідає найвищим запитам покупця. Вона дозволяє вибирати ідеальну швидкість для будь-якого типу робіт, гарантуючи продуктивність та комфорт навіть в умовах мінливого ​​навантаження.

Гідравлічна система, керована реакцією навантаження (Closed Center Load Sensing Hydraulic System), забезпечує продуктивну роботу навісного та причіпного обладнання, створюючи необхідний тиск.

Тяговий брус трактора з максимально допустимим вертикальним навантаженням 2750 кг і пальцем 51 мм (CAT IV) забезпечує найбільш ефективну роботу з причіпними знаряддями.

У базову комплектацію, крім валу відбору потужності, входить  також триточкове навішування категорії III / IVN вантажопідйомністю 7 829 кг на віддаленні 610 мм від осі підвісу нижніх тяг.