ru
+38 098 675-47-11

Перевірені та надійні обприскувачі TS SATELLITE 3200

2 Лютого 2021

Обприскувачі TS SATELLITE 3200 призначені для захисту рослин і внесення добрив у вигляді водяних розчинів. Обприскувачі однаково ефективні при застосуванні в технологіях як суцільного, так і стрічкового покриття.

Переваги обприскувачів TS SATELLITE 3200:

- Агрегати здатні вносити від 40 до 600 літрів на гектар при швидкості від 5 до 18 км/год c розпилювачами 02, 03 і 04 калібрів.

- За подачу розчину в цих обприскувачах відповідає мембранно-поршневий насос з функцією самозакачки.

- Норма внесення розчину задається оператором і автоматично підтримується на зазначеному рівні незалежно від швидкості руху.

- Управління будь-яким робочим процесом, від регулювання положення штанги до розпилення розчину, здійснюється за допомогою виносних пультів із кабіни трактора.

- Комп'ютер управління GPS / ГЛОНАСС дозволяє здійснювати автоматичне відключення / включення поливних секцій в разі перекриття робочих площ.

- У базову комплектацію всіх обприскувачів SATELLITE входять потрійні тримачі форсунок і інжекторні розпилювачі, які забезпечують ефективну роботу та стабільність внесення навіть при силі вітру до 8-10 м/с.

- Універсальна колія дає можливість використовувати обприскувач на будь-яких культурах із різними міжряддями.

- Світлодіодне підсвічування штанги дає повний контроль процесу обробки рослин навіть в темний час доби.

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» спільно з дилерськими центрами пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers