ru
+38 098 675-47-11

Демонстрація комбайна TORUM 750 на полях Сумщини

23 Жовтня 2020

15 жовтня відбувся демонстраційний показ потужного комбайна TORUM 750 при збиранні кукурудзи в господарстві Великописарівського району Сумської області.

Комбайн працював із кукурудзяною жаткою 5,6 м, збирання кукурудзи проводилося прямим комбайнуванням, при цьому відвідувачі демонстраційного показу пересвідчилися, що втрат зерна за комбайном практично немає.

Під час презентацій TORUM 750 показав високі результати. Аграрії з Сумської та Харківської областей змогли оцінити ефективність та міць сільгосптехніки VERSATILE.

TORUM — один з найбільш високопродуктивних в світі роторних зернозбиральних комбайнів, який представлений двома модифікаціями: TORUM 750 (425 к.с.) 7 класу та TORUM 785 (506 к.с.) 8 класу. Комбайн призначений для прибирання традиційних зернових і колосових культур прямим та роздільним комбайнуванням, добре підійде господарствам з великими посівними площами і високою врожайністю. Спектр культур для збирання — від пшениці до рису. Ця потужна машина здатна за один сезон прибрати понад 2 000 га різних культур, обмолуючи від 40 т зерна в годину, тобто понад 300 т за восьмигодинну зміну. Крім високої продуктивності та економічності, комбайни TORUM відрізняє здатність ефективно працювати на засмічених і вологих фонах. Це обумовлено застосуванням в конструкції технологічного тракту унікальної системи обмолоту Advanced Rotor System (ARS), яка включає одразу три інноваційних рішення: бітерну похилу камеру, ротор із обертовою декою та трьома точками обмолоту, а також безступінчатий привід ротора.

Компанія «Версатайл Україна» пропонує цілий ряд фінансових інструментів для вигідного і зручного придбання сільськогосподарської техніки VERSATILE — кредитні та лізингові програми з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін, а також спеціальні програми. Однією з таких пропозицій є кредит на комбайни VERSATILE під 0% в рамках партнерської програми з Credit Agricole Bank, детальніше за посиланням — http://versatile.ua/purchase/offers/9 

З питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers