ru
+38 098 675-47-11

П'ять причин купити зернозбиральний комбайн NOVA

24 Липня 2020

VERSATILE NOVA — відмінне співвідношення продуктивності, доступної вартості і низьких витрат на експлуатацію. Ідеальне рішення для фермерів і невеликих господарств. Сучасний дизайн і раціональне компонування елементів комбайна забезпечують необхідну продуктивність і встановлюють вивірений баланс ціни і якості.

Ось 5 причин для придбання зернозбирального комбайна NOVA:

1. Потужність і економічність. Двигун комбайна NOVA об'ємом 4,43 л і потужністю 180 к.с. дає можливість ефективно вирішувати поставлені завдання при мінімальній витраті палива.

2. Компактність. Комбайн відмінно підходить для роботи на невеликих і складно контурних полях.

3. Ефективність. Техніка оснащена унікальною системою очистки загальною площею 3,59 кв.м. із можливістю регулювання частоти обертання вентилятора безпосередньо з кабіни комбайна.

4. Прохідність. Дорожній просвіт в 50 см дозволяє комбайну ефективно працювати на горбистій місцевості.

5. Комфорт. Кабіна комбайна обладнана системами кондиціонування та опалення, а також інформаційною системою Adviser II.

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers