ru
+38 098 675-47-11

Класичний трактор VERSATILE — готовий до всіх польових робіт

27 Травня 2020

Канадські трактори VERSATILE класичної компоновки з двигунами потужністю від 305 до 370 к.с. пропонуються з повнокомплектним вузлом агрегатування:

• Триточкове навішування категорії Cat III/IIIN для моделі 320 та Cat IVN/III для моделей 340, 370 і 400; тяговий брус вантажопідйомністю 6 804 і 7 829 кг відповідно;
• ВВП 1000 об/хв для всіх моделей, та опціонально двошвидкісний (1000/540 об/хв) — для моделі 320.

Робота в полі показала, що трактори VERSATILE розвивають більше тягове зусилля в порівнянні з аналогами. Свою роль відіграють витривалі та надійні американські двигуни Cummins, які в парі з японською програмованою трансмісією Full PowerShift дозволяють оператору вибирати оптимальний режим і коригувати його залежно від поточних умов.

У базовій комплектації трактори оснащені гідравлічною системою продуктивністю 208 л/хв та чотирма парами гідророзподільників. Опціонально можна придбати систему Hi-Flow продуктивністю 284 л/хв й 6 парами гідророзподільників.

Також свій вагомий внесок вносить повний привід. Підключаємий передній міст із диференціалом, що блокується, корисний в полі, а на трасі його можна відключити для економії палива та ресурсу машини. Спарка на задньому мосту забезпечує краще зачеплення з ґрунтом і йде в базовій комплектації. Важливо, що обидва мости розроблені з урахуванням можливості роботи на спарці — вони «міцніше» стандартних, тому з ними проблем не буває.

Трактори VERSATILE мають найбільшу для тракторів цього класу кабіну — інтегрована панель управління з великим монітором, ергономічне крісло на пневмопідвісці, кондиціонер, фільтроване повітря та подача з підпором. І, звичайно ж, трактори традиційно дуже прості в обслуговуванні.

Умови придбання 

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін. В наявності техніка VERSATILE 2020 випуску, крім того, для безперебійної роботи техніки склад компанії «Версатайл Україна» укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers