ru
+38 098 675-47-11

Відгук власника про роботу комбайна TORUM 750

18 Травня 2020

4 комбайни VERSATILE TORUM 750 працюють в ТОВ «СП «Ягідне» у Харківській області. Підприємство спеціалізується на вирощуванні озимої пшениці, соняшнику та кукурудзи. Головний інженер Чорний В.С. поділився своїми враженнями про роботу комбайнів: 

«При виборі комбайнів, а ми орієнтувалися саме на роторні машини, ключовими критеріями для нас стали хороші відгуки, а також прийнятна ціна на VERSATILE TORUM. Зараз комбайни відпрацювали 4 сезони, приблизно по 400-500 мотогодин. За цей час проводився невеликий плановий ремонт, але, хочу зазначити, обслуговування не дороге. Ми використовуємо комбайни TORUM для прибирання з «рідними» жатками 7 м. І жатками дуже задоволені. По очищенню комбайн нас повністю влаштовує, якість обмолоту хороша — за якістю збирання TORUM не поступається більш дорогим комбайнам. Продуктивність та вивантаження також на висоті. Додатково зазначу, що TORUM — не єдина техніка бренду VERSATILE в нашому підприємстві, у нас також працює два трактори з шарнірно-зчленованою рамою VERSATILE 2375 потужністю 375 к.с. Ми задоволені роботою техніки VERSATILE і, на мою думку, ця техніка ідеальна по співвідношенню ціна/якість.»  

____________________________________________

Наразі на придбання комбайнів VERSATILE діє спеціальна пропозиція, яка дає можливість отримати комбайн зі знижкою 10%. Компанія «Версатайл Україна» повністю готова до сезону — для купівлі доступна техніка VERSATILE 2020 року випуску, склад укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин. Працюють постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers