ru
+38 098 675-47-11

Відгук власника про роботу комбайна RSM 161

6 Квітня 2020

Директор ФГ  «Алігатор» Олександр Дорошенко поділився своїми враженнями про роботу зернозбирального комбайна RSM 161. Підприємство займається вирощуванням зернових та технічних культур в Дніпропетровській області. 

«RSM 161 — це не перший зернозбиральний комбайн VERSATILE в нашому парку техніки. Ми вже встигли досить довгий час попрацювати з комбайнами VERSATILE TORUM і ACROS 550. RSM 161 працює у нас більше одного року, це один з найкращих комбайнів по продуктивності, за якістю обмолоту і по чистоті зерна. Потужності мотора нам вистачає, ну і по витраті палива він нас також влаштовує — на зернових показує від 10 до 12 літрів в залежності від маси, на соняшнику — приблизно 6-7 літрів. Наш RSM 161 працює з жаткою 7 метрів, наші поля трохи специфічні, з ухилами, ровами, тому з більшою жаткою нам було би важко працювати. Подрібнювач-розкидач працює на хорошому рівні, розкидає подрібнену солому на 7 метрів і рівномірно її розподіляє. Збір соломи в валок досить якісний, солома при цьому не перетирається. Також великою перевагою, і це подобається комбайнеру, є те, що в кабіні практично не чути мотора — все працює тихо, немає такої вібрації, як в деяких інших комбайнах. Кабіна широка і комфортна. Хоча у нас і була техніка інших виробників, ми зупинили свій вибір на VERSATILE і в майбутньому плануємо поповнювати парк техніки машинами саме цього бренду. Головне, що техніка працює, приносить прибуток і виконує ті завдання, які ми на неї покладаємо».

______________________

Вже зараз для придбання доступна техніка VERSATILE 2020 року випуску. Крім того, для безперебійної роботи техніки склад «Версатайл Україна» укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин. При купівлі техніки діють фінансові програми – кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers