ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE RSM 161: для будь-яких умов збирання

3 Квітня 2020

VERSATILE RSM 161 — зернозбиральний комбайн із двобарабанною передовою системою дбайливого обмолоту TETRA Processor і системою ретельного очищення OptiFlow готовий до легких та швидких жнив уже в базовій комплектації. На машини встановлюють двигуни Cummins QSL8.9, L6 360 к.с. із запасом крутного моменту в 25%. Мотори економічні, що в сукупності з баком ємністю 1050 л забезпечує тривалу роботу без дозаправки.

Завдяки спільній потужній конструкції та похилій камері великої вантажопідйомності, комбайн агрегатується з високопродуктивними широкозахватними адаптерами (жатки вагою до 4 500 кг). Поставляється комбайн із зерновою жаткою Power Stream (9 м).

RSM 161 за годину може намолотити до 40 т зерна, причому практично в будь-яких умовах завдяки системі обмолоту і сепарації TETRA Processor. Важкі високо інерційні барабани, полога та протяжна траєкторія руху вороху, гнучке регулювання зазору підбарабання, площа обмолоту і сепарації TETRA Processor 3,3 м2, добре розігнана маса перед молотаркою — все це дозволяє машині працювати як на соломистих сухих, так і на вологих фонах, при чому не пошкоджуючи зерно та солому. Номінально RSM 161 рекомендований для роботи при вологості зерна 25% і вологості незернової частини 35%.

Після обмолоту на RSM 161 зерно може потребувати хіба що сушіння. Ворох виходить дуже чистим. Тут добре показує себе система очищення OptiFlow: 6-клавішний соломотряс з оригінальною підвіскою решіт (7,1 м2), що працює з оптимальною амплітудою коливань клавіш (6,1 м2). Потужний двопоточний турбінний 6-секційний вентилятор із регулюванням частоти обертання з кабіни. Зерно з бункера ємністю 10 500 л можна вивантажити повністю або порційно в будь-який транспортний засіб зі швидкістю 115 л/с.

Комбайн оснащений кабіною Luxury Cab, бортовою системою Adviser III, а також системою дистанційного моніторингу Agrotronic. У базову комплектацію включена пневмосистема з ресивером та автоматичний зчіпний пристрій.

______________________

Вже зараз для придбання доступна техніка VERSATILE 2020 року випуску. Крім того, для безперебійної роботи техніки склад «Версатайл Україна» укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин. При купівлі техніки діють фінансові програми – кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers