ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE презентували техніку на Дні поля Лозівських машин

24 Липня 2019

18 липня 2019 року в Харківській області пройшла масштабна агро-подія – День поля Лозівських машин, на якому компанія VERSATILE продемонструвала трактори класичної компоновки VERSATILE 320 (305 к.с.), VERSATILE 370 (340 к.с.) та зернозбиральний комбайн RSM 161.

 

Трактор VERSATILE 370 був продемонстрований на полі з рапсовою стернею з глибокорозпушувачем «Гульден-4» від Лозівських машин. При цьому трактор показав вражаючі результати роботи і отримав схвальні відгуки від присутніх. При робочій глибині обробки в 45 см глибокорозпушувач занурили на 55 см, що не завадило VERSATILE 370 показати впевнену роботу на сьомій передачі зі швидкістю 8-9 км на годину без пробуксовки. 

 

Трактори VERSATILE 320 та VERSATILE 370 – універсальні повнопривідні машини з класичною рамою, оснащені двигунами Cummins з потужністю 305 та 340 к.с. відповідно (max – 320 та 370 к.с.). Програмована трансмісія Full Powershift 16x9 дозволяє вибирати ідеальну швидкість для будь-якого типу робіт, гарантуючи продуктивність і комфорт навіть в умовах навантаження, що змінюється. В базовій комплектації трактори постачаються з тяговим брусом, 3-точковим навішуванням із функцією електронного копіювання рельєфу, ВВП, а також спаркою на задній міст. Машина повністю готова до роботи з будь-якими знаряддями.

 

RSM 161 – зернозбиральний комбайн з високоточною двобарабанною системою обмолоту, призначений для роботи на високоврожайних фонах підвищеної вологості, соломистості. Молотильний вузол Tetra Processor – основна «родзинка» машини. Його елементи рознесені один від одного на максимально можливу відстань, тому ворох проходить по плавній і протяжній траєкторії. Важкий високоінерційний молотильний барабан діаметром 800 мм здатний впоратися навіть з дуже вологою і перекрученої масою. Підбарабання не має аналогів –  це єдина гнучка конструкція, розташована під всім молотильним блоком. Сукупно ці рішення дозволили інтенсифікувати процес обмолоту і сепарації на тлі мінімального травмування зерна і соломи.

 

В даний час можна придбати класичні трактори VERSATILE на дійсно вигідних умовах — поставка в господарство відбувається після авансу всього лише 20%. Також працюють постійно діючі пропозиції фінансування на всю техніку VERSATILE: кредитні та лізингові програми, оренда з подальшим викупом, програма трейд-ін. 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефоном +38 044 596-55-29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers