ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE покаже свою техніку на Дні поля Лозівських машин

16 Липня 2019

18 липня 2019 року компанія «Версатайл Україна» вже традиційно візьме участь в одній з наймасштабніших подій сільськогосподарської галузі південно-східної України — V Міжнародному Дні Поля LOZOVA MACHINERY. Захід відбудеться 18 липня 2019 року в смт. Краснопавлівка Лозівського району Харківської області на базі ПКП «ГАРАНТ» (GPS: 49.165762 36.321523).

Цього року на Дні поля VERSATILE представить наступну техніку:

Трактори класичної компоновки VERSATILE 370 та VERSATILE 320 найбільш тяговиті в своєму класі машини, вони перевершують аналоги на 10-30% по продуктивності (при меншій або аналогічній витраті палива), призначені для виконання більшості сільгоспробіт. Трактори оснащені переднім ведучим мостом, працюють з широким спектром навісного та причіпного обладнання, а також можуть бути використані на польових, транспортних, навантажувальних роботах. Дві моделі відрізняються потужністю, і з цієї точки зору кожна може бути оптимально адаптована під конкретні запити господарства.

·        VERSATILE 370, який буде продемонстрований в роботі, оснащений двигуном Cummins серії QSL з номінальною потужністю 340 к.с.

·        Трактор VERSATILE 320 буде представлений в статичній експозиції, оснащений двигуном Cummins серії QSC з номінальною потужністю 305 к.с.

Зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161 — машина з двобарабанним МСП, яка працює на максимально широкому спектрі культур: колосових, бобових, олійних, круп'яних. Призначена для роботи на високоврожайних фонах підвищеної вологості, соломистості. Продуктивність комбайна — до 40 тон на годину або до 2000 га в сезон. Поєднання простоти, енергоозброєності та інтелектуальності зробило VERSATILE RSM 161 одним з найактуальніших зернозбиральних комбайнів на сьогодні.

На Дні поля менеджери з продажів допоможуть обрати оптимальну фінансову програму для придбання техніки, серед яких:

  • ·        Спеціальна пропозиція по класичним тракторам — техніка в господарство поставляється після внесення авансу всього лише у 20%;
  • ·        Кредитні та лізингові програми - від 0% річних у гривні, з початковим внеском від 10% і можливістю сезонного графіка погашення тіла кредиту;
  • ·        Оренда з подальшим викупом;
  • ·        Трейд-ін - обмін старої техніки на нову з доплатою.

 

Додаткову інформацію про подію та участь «Версатайл Україна» в Дні поля можна отримати за телефоном +38 044 596-55-29.