ru
+38 098 675-47-11

Техніка VERSATILE на Дні Поля LOZOVA MACHINERY

31 Липня 2018

На минулому тижні відбувся IV Міжнародний День Поля LOZOVA MACHINERY, який відвідало понад 700 аграріїв з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Сумської та інших областей України, а також з країн Прибалтики та Європи.

Компанія VERSATILE спільно з дилером «Донснаб-Агротехніка» представила на Дні Поля зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161 та універсальний повнопривідний трактор VERSATILE 340 серії MFWD, агрегатований важкою дисковою бороною.

Непостійні погодні умови — то палюче сонце, то дощ, не завадили трактору VERSATILE 340 MFWD продемонструвати відвідувачам Дня поля потужність і маневреність. А стан ґрунту, рясно зрошеного дощем, не вплинув на роботу з важкою дисковою бороною, якою VERSATILE 340 MFWD з легкістю обробив відведену для демонстрації частину поля. Не дарма існує думка, що трактори VERSATILE 340  MFWD — найбільш тяговиті в своєму класі та перевершують аналоги в середньому на 30-35% по продуктивності (при меншій або аналогічній витраті палива!). Вони оснащені однією з найпродуктивніших серед аналогів гідросистем, тому з легкістю працюють з широкозахватних знаряддями.

В статичній експозиції VERSATILE представила зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161 з жаткою RSM 161.27 7 метрів, призначений для збирання всіх традиційних зернових культур —  колосових, бобових, олійних, круп'яних і просапних. Це високопродуктивна двох-барабанна шести-клавішна машина з продуктивністю до 40 тонн на годину основного часу, здатна обробити за сезон до 2 000 Га на полях з різною врожайністю і в регіонах з різними кліматичними умовами. Після VERSATILE RSM 161 зерно не потребує додаткової очистки, його можна відразу відправляти на елеватори, а це — помітна економія.

Крім того, компанія VERSATILE презентувала відвідувачам Дня поля нову фінансову програму — кредит під 0% на купівлю комбайнів VERSATILE, терміном до 18 місяців, з початковим внеском від 20% та сезонним погашенням кредиту. Ця програма дозволяє аграрію закрити поточні потреби в сезонній техніці, при цьому відтермінувавши виплати по кредиту на більш зручний час.

За подробицями по програмам придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами: +38 098 675 47 11, +38044 596 55 29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers