ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE візьме участь у Дні Поля LOZOVA MACHINERY

18 Липня 2018

26 липня 2018 року компанія VERSATILE спільно з дилером «Донснаб-Агротехніка» вже традиційно візьме участь в одній з наймасштабніших подій сільськогосподарської галузі південно-східної України — IV Міжнародний День Поля LOZOVA MACHINERY.

Подія відбудеться в смт. Краснопавлівка Лозівського району Харківської області на базі ПСП «ГАРАНТ».

Цього року на Дні поля LOZOVA MACHINERY компанія VERSATILE представить наступну техніку:

1. Зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161 — машина з двобарабанним МСП, призначена для роботи на високоврожайних фонах підвищеної вологості, соломистості. Комбайн оснащений системою очищення OptiFlow, соломотрясом з великою площею сепарації, а також похилою камерою з високою пропускною здатністю.

2. Трактор VERSATILE 340 серії MFWD буде продемонстрований в роботі з важкою дисковою бороною ДУКАТ GOLD 6. Потужний і маневрений трактор має високу прохідність і з легкістю працює з широкозахватними знаряддями. Надійність і запас потужності двигуна гарантує адаптацію до більш енерговитратних агрегатів протягом найближчих 5-10 років. Трактор чутливо і правильно реагує на зміну умов, надає оператору комфорт і забезпечує безпеку роботи.

Крім того, на Дні поля LOZOVA MACHINERY Ви також зможете отримати не тільки вичерпні відповіді на різні питання з техніки, а й підібрати оптимально вигідну фінансову пропозицію.

Додаткову інформацію про подію та нашу участь Ви зможете отримати за телефонами: +38 098 6754711, +38 044 5965529 або звернувшись до офіційного дилера «Донснаб-Агротехніка», контакти якого вказані на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers