ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE взяла участь у виставці Агро 2018

18 Червня 2018

Компанія VERSATILE поставляє в Україну асортимент агромашин та обладнання, що забезпечують виконання всіх основних операцій у сільськогосподарській сфері. На виставці Агро 2018 представила одразу 7 одиниць, по-справжньому, універсальної та популярної на ринку України техніки. Відвідувачі змогли ознайомитись з комбайнами: ACROS 550, ACROS 595 Plus, RSM 161, роторним TORUM 750 і двома новинками на ринку України: класичними тракторами VERSATILE 340 і 320 к.с., а також трактором VERSATILE 2375. На стенді за чотири дні роботи зареєстровано більше 100 фермерських підприємств, за фактом з заходів 4-ри одиниці техніки в найближчий час будуть відвантажені щасливим новим власникам. 

Компанія в цьому році націлена на просування флагманів: 

Комбайн RSM 161 призначений для зкошування або підбору, обмолоту та сепарації зернових, зернобобових та рослинних культур. Незернова частина урожаю може бути подрібнена і розсипана по полю або вкладена в валок. Машина відрізняється продуктивністю та ефективністю. І на відміну від інших двобарабанних машин, RSM 161 добре проявляє себе і при роботі на сухому хлібі. Підтверджені показники втрати зерна за комбайном, як правило, нижчі, а чистота зерна в бункері вище нормативно прийнятих величин, причому значно! 

Класичні трактори VERSATILE 320 і 340 к.с. - новинка на ринку України. В минулому сезоні більш потужний трактор із серії VERSATILE 340 R3 попрацював на славу, і в реальності фермерських підприємств України показав чудові результати. Машина VERSATILE 320 R3 комплектується надійним і невибагливим двигуном Cummins QSC з 8,3 номінальною потужністю 320 к.с., має в базовому наборі: функціональну трансмісію POWERSHIFT, триточковий навіс, потужний ВВП, панорамне засклення та багато іншого. 

VERSATILE в партнерстві з кредитними та лізинговими компаніями пропонує зручні фінансові програми для придбання сільськогосподарської техніки. Одна з найбільш цікавих - придбання техніки без первинного внеску. Партнери представництва - відомі і шановні підприємства, чия надійність не викликає жодних сумнівів.

Техніка VERSATILE пройшла випробування агрокліматичними умовами України в минулі сезони і у нас є чим з вами поділитися. Наразі, ми не зупинилися на досягнутому і плануємо провести серію демонстраційних показів комбайнової техніки, початок демо-туру вже в останні дні червня.

З питань графіку демонстрацій Ви завжди можете звернутися до відділу продажів за номером +38044 596 55 28 (29) або до регіональних дилерів вказаних на сайті: http://versatile.ua/purchase/dealers