ru
+38 098 675-47-11

Агро Інвест Холдинг про VERSATILE

20 Квітня 2018

 

Ще одним прикладом тандему якісної співпраці виробник-дилер-кінцевий споживач є господарство ТОВ «Агро Інвест Холдинг», на сьогоднішній день компанія динамічно розвивається, включає в себе чотири господарства із загальним обсягом обробки 22 т. га. Приємно вражає, що перш за все керівництво піклується про своїх працівників: організовано триразове харчування, душ, кімнату відпочинку, на кожну одиницю техніки розраховано два працівника, що забезпечує позмінну роботу. Організовано магазин, де працівник може придбати продукти харчування за більш дешевими і прийнятними цінами. І судячи з отриманої інформації від Віктора Пилиповича, виконавчого директора Агрохолдингу, дуже багато планів щодо розвитку і збільшення штату працівників і відповідно поліпшень умов праці. Крім працівників, підприємство обрало компанію постачальника техніки ТОВ «Донснаб Агротехніка» і за час співпраці оновило весь свій парк агромашин.

«Ми довго обирали техніку, зважували всі за і проти. У господарстві, на даний момент, п'ять ACROS 595 Plus і два ACROS 585 також два трактори VERSATILE 2375. Техніка відповідає всім необхідним вимогам по якісному прибиранні і умовам ефективної роботи оператора. За два сезони два ACROS 585 прибрали близько п'яти тисяч гектар, а з появою ще трьох змогли без особливих зусиль зібрати ще сім тисяч гектар. Ми вирощуємо різні культури: соняшник, кукурудзу, ячмінь, нут, сою, горох і техніка не може не радувати своєю універсальністю.

За умовами роботи комбайни досить зручні, панорамний огляд, кондиціонер, зручність налаштувань з кабіни для комбайнерів є все, що необхідно для зручної роботи протягом цілого дня.

Найголовніша мета комбайна максимально якісно зібрати врожай тому в нас в підприємстві ніхто не женеться за кількістю прибраних га, і є окремі співробітники, що контролюють комбайнерів, при збиранні намагаємося не перевищувати середню швидкість 5 км. год, наприклад за день один комбайн в господарстві приблизно прибирає до 30 га пшениці або 40-45 га соняшнику в залежності від врожайності звичайно. Тракторами також дуже задоволені вони працюють на будь-яких роботах, у нас вони з 2009 року і завантажені протягом усього сезону, використовуємо на дискуванні, боронуванні, культивуванні і т. п., за сезон два трактори обробляють не менше чотирьох тисяч гектар протягом останніх дев'яти років.

Зрозуміло, що техніка не вічна і потребує оновлення, ремонту і проведення своєчасного ТО і завдяки дилеру ТОВ «Донснаб Агротехніка» завжди отримуємо оперативну сервісну допомогу. Фактично живемо, як одна сім'я, і співпрацею задоволені!», - підсумував Віктор Пилипович, виконавчий директор ТОВ «Агро Інвест Холдинг».

Компанія VERSATILE може запропонувати весь спектр техніки необхідної для повного циклу сільськогосподарських робіт протягом усього сезону. І намагається дати можливість майбутнім клієнтам на живому прикладі побачити результат роботи успішних підприємств. Упланах, ще відвідати кілька користувачів, про що Ви завжди можете дізнатися на сайті компанії www.versatile.ua

Справка