ru
+38 098 675-47-11

Фермери Харківщини розповіли про техніку VERSATILE

19 Квітня 2018

    Минулого тижня співробітники компанії VERSATILE спільно з дилером ТОВ «Донснаб Агротехніка» та інформаційним партнером «Агробізнес сьогодні» відвідали фермерів Харківської області і на їхньому досвіді і практиці дізналися про рівень обслуговування і співпраці з дилером, отримали відгуки по якості роботи техніки VERSATILE в регіоні.

 «Ми давно вже знайомі з продукцією компанії і коли приймали рішення щодо оновлення парку комбайнової техніки, без вагань обрали VERSATILE. Компанія виробник і постачальник завжди пропонує прийнятні умови з придбання техніки, якість на дуже гідному рівні. Що тут говорити, на даний момент наші два ACROS відпрацювали за сезон по 300 га по зерновим і 300 га по соняшниковим, без ремонтів і зупинок. По чистоті зерна нас все влаштовує. Регулювання і налаштування техніки проводяться всі з кабіни, інформаційна система комбайна в процесі роботи про все інформує так, що працювати оператору дуже комфортно. Гарантійне обслуговування на вищому рівні. На техніці у нас працюють досвідчені комбайнери але сервісна служба компанії дилера завжди проводить повторні консультації та рекомендації щодо більш ефективної роботи.

З переваг техніки можна виділити: редуктор на барабані- дозволяє дуже швидко переобладнати техніку з зернових на соняшник, подрібнювач пожнивних залишків - просто супер, легкість обслуговування, економічність - все подобається. При наступній необхідності купуватимемо виключно VERSATILE », - розповів Володимир Миколайович, гл. інженер ПОСП «Гарант» Лозівського району, с. Краснопавлівка.