ru
+38 098 675-47-11

Демо VERSATILE в Миколаївській обл.

12 Квітня 2018

 

          Компанія VERSATILE в середині минулого сезону поповнила свою тракторну лінійку, запропонувавши трактори VERSATILE 340/320 MFWD, які безперечно цікаві нашим аграріям. На думку учасників ринку тракторів, саме ці агромашини затребувані в Україні сьогодні.

В Україні вже передплачені більше десяти одиниць техніки і багато сільгоспвиробників хочуть ближче познайомитися з новинкою. Найближчим часом ми проведемо серію демонстраційних показів, перший пройде: 

 24.04 в підприємстві ДП «Зелені Кошари», Миколаївська область, Первомайський р-н, с. Зелені Кошари. Початок заходу о 10:00. 

Популярність тракторів, передбачена не просто точним влученням в затребуваний потужнісний діапазон, а в їх об'єктивних «практичних» характеристиках. Трактори VERSATILE 340 - володіють найпотужнішою тяговою силою в своєму класі, перевершують аналоги в середньому на 30-35% по продуктивності (при меншому або порівнянному витраті палива!). Оснащені однією з самих економічних серед аналогів гідросистем, тому з легкістю працюють з широкозахватних знаряддями. Надійність і запас потужності двигунів гарантує адаптацію до більш енерговитратним агрегатів протягом найближчих 5-10 років. Крім того, ці агромашини дійсно вигідні як в плані придбання, так і в плані вартості володіння. 

Це нові вдосконалені мотори зі збільшеним крутним моментом і більш швидкою реакцією дроселя в порівнянні з іншими двигунами цього класу. Двигун відрізняються зниженою вібрацією і легко виконують холодний запуск. 

Трактори VERSATILE MFWD повністю виправдовують свою назву ( «універсальний»). Вони здатні виконувати всі необхідні польові операції.

На заході також будуть представлені в статиці комбайни VERSATILE і фінансові партнери компанії. Всі відвідувачі показу техніки зможуть отримати необхідну інформацію про специфіку техніки, оцінити можливості роботи і підібрати відповідні умови придбання.

Зі всіма запитаннями по організації і участі в заході можна звернутися за тел.: +38 098 675 47 11,  +38 044 596 55 29 або до офіційних дилерів зазначених на сайті www.versatile.ua по Миколаївській обл.