ru
+38 098 675-47-11

Техніка VERSATILE до сезону готова

29 Березня 2018

 

     На днях ЦО компанії провела вибіркове опитування клієнтів VERSATILE на предмет готовності до початку сезону, якості отримуваного сервісу та побажань стосовно покращень.

     Зараз в більшості регіонів ще лежить сніг, і нікому не секрет, що в нинішньому році у зв'язку із затяжною зимою посівна кампанія пройде в значно скорочені терміни задля максимального збереження вологи і забезпечення гарних врожаїв. Враховуючи обставини важливо потурбуватись про техніку завчасно, і ми переконались що наші клієнти до сезону готові.

«В нашому господарстві працює шість одиниць техніки VERSATILE: чотири комбайни та два трактори VERSATILE. З початку роботи техніки в господарстві телефонували сервісному відділу частенько, так як хотіли все гарно налаштувати і щоразу отримували вичерпні відповіді та допомогу. Так що стосовно відділу сервісу маємо тільки слова подяки», - каже Іван Михайлович гол. інженер, колективного сільськогосподарського підприємства в с. Михайлюки, Луганської обл.

«В нас поки один Аcros 585. Машина вже відпрацювала три сезони. При вчасному проведені ТО, заміні масел та фільтрів техніка працює безвідмовно. Окремо хочеться подякувати відділу сервісу компанії Версатайл Україна, майстрам своєї справи, що завжди надають слушні поради та якісне сервісне обслуговування», - поділився з нами Юрій Іванович фермер с. Оріхів, Запорізької області.

«На разі маємо два Аcros 530, комбайнам 8 та 10 років. Також в господарстві ще два DD і є з чим порівняти. На складні агрокліматичні ділянки де з острахом запускаємо DD, Аcros-и проходять легко при цьому показуючи хороші показники роботи і чистоти зерна. Обслуговування завжди вчасне, хлопці відповідають на звернення в будь-який час доби, так що ми до сезону вже давно готові», - відповів нам Іван Григорович, фермер з Дніпропетровської обл.

     Для компанії завдання номер один – забезпечити якісним сервісом усю гарантійну техніку в кожному регіоні, де вона працює,- каже генеральний директор VERSATILE в Україні Олексій Колотурський.- Допомагають нам у цьому офіційні дилери компанії.

     Правила VERSATILE в роботі з клієнтами такі: продаж та сервісне обслуговування проводить і здійснює один і той самий дилер. Це дозволяє проводити більш якісну передпродажну підготовку техніки та її подальший супровід в роботі, а також збільшує відповідальність дилера перед клієнтом і виробником.

     VERSATILE працює за суворими стандартами, за якими всі сервісні центри компанії оснащуються універсальними і спеціалізованими контрольно-вимірювальним обладнанням для ремонту та обслуговування комбайнів як у стаціонарних, так і польових умовах. На базах центрів у постійному резерві наявний повний набір оригінальних запасних частин.

     В направленні сервісу ведеться постійний моніторинг і робота з покращення і поповнення асортименту запасних частин, проводиться навчання спеціалістів дилерів та партнерів. На всі сервісні роботи надається гарантія.

 

Зі всіма запитаннями стосовно сервісного обслуговування можна звернутися за тел.: +38 067 236 23 73, +38 044 596 55 29 або до офіційних дилерів зазначених на сайті www.versatile.ua