ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE - все для Клієнта!

22 Березня 2018

 

На початку місяця відбулося підписання договору з ще однимфінансовим партнером VERSATILE - комерційним банком Глобус. Дане співробітництво вже з перших днів зацікавило першого клієнта - господарство з Дніпропертовскої обл. Підприємство звернулося до нас з побажаннями по придбанню довгоочікуваної новинки - комбайна ACROS 550 - але з огляду на вимогливість щодо документації і порівняно невеликі фінансові потоки господарства не одна з банківських програм з уже раніше підписаними організаціями не підійшли клієнтові, тому компанія VERSATILE запропонувала індивідуальну схему фінансування. 

ПАТ «КБ «ГЛОБУС» молодий і один з найдинамічніших банків України. На сьогодні є активним учасником міжбанківських об'єднань, асоціацій та міжнародних організацій і має 30 відділень по Україні. Гарантує високу якість послуг, що надаються, індивідуальні умови обслуговування з урахуванням особливостей бізнесу клієнта, оперативне та ефективне вирішення питань клієнта будь-якого рівня складності.

Крім оперативного вирішення ситуації, всього за 2 дні з моменту звернення до видачі кредиту і відвантаження техніки у компанії VERSATILE з'явився універсальний і новий фінансовий партнер. VERSATILE прагне зробити співпрацю з покупцями максимально комфортною, результативною і прибутковою. 

VERSATILE в Україні має потужну дилерську мережу, і з урахуванням досвіду - може гарантувати індивідуальний підхід до будь-якого клієнта. Компанія завжди враховує безліч побажань партнерів і готова запропонувати індивідуальну, а іноді і унікальну програму або схему фінансування.

В даний час VERSATILE оперує безпрецедентно вигідними кредитними, лізинговими та особистими пропозиціями щодо придбання зернозбиральних комбайнів і тракторів VERSATILE. Компанія співпрацює також з найбільшими банками України: Кредобанк, Креді Агріколь Банк, Укргазбанк, ПроКредитбанк, ПриватБанк, по лізингу з ОТП Лізинг, Кредо Лізинг. 

Зі всіма запитаннями можна звернутися за тел.: +38 098 675 47 11, +38 044 596 55 29 або до офіційних дилерів зазначених на сайті www.versatile.ua і спільно з представниками компанії розробити необхідну для Вас програму придбання сільгосптехніки VERSATILE.