ru
+38 098 675-47-11

У новий сезон з новим VERSATILE

24 Січня 2018

 

 

       До середини січня компанія VERSATILE встигла поповнити модельний ряд новими тракторами, що входять в лінійку нових класичних тракторів VERSATILE - VERSATILE 320 R3. У минулому сезоні більш потужний трактор з серії, VERSATILE 340 R3 потрудився на славу, і в реаліях фермерських підприємств України показав відмінні результати.

- Дуже подобається, що техніка VERSATILE без сюрпризів, завжди прямі поставки від виробника гарантують нам якість комплектації. Трактор на демонстраційному показі в нашому підприємстві показав себе з дуже хорошого боку, спробували в роботі на досить ще перезволоженому ґрунті з 8-ми корпусним плугом, з глибиною обробки 25 і 30 см - просто дивує тягова сила трактора! Поля нашого підприємства знаходяться на досить рельєфній місцевості і таке відчуття, що він потягне все. Для наших кліматичних умов Кіровоградської області це просто необхідний фактор, поділилася враженнями Надія Іванівна, заст. ген. директора фермерського підприємства в Кіровоградській обл.

      Машина VERSATILE 320 R3 укомплектована надійним і невибагливим двигуном Cummins QSC 8.3 номінальною потужністю 320 к.с., має в базовому наборі: функціональна трансмісія POWERSHIFT, триточковий навіс, потужний ВВП, панорамне засклення і багато іншого.

      У новому сезоні ми не тільки збільшуємо пропозицію по новинках техніки, але і покращуємо фінансові програми з придбання техніки. На сьогодні, в розпорядженні наших клієнтів максимально вигідні фінансові програми розроблені з провідними банками України. За бажанням можна використовувати налагоджену і досить популярну програму Trade-in.

     Також дізнатися детальніше про техніку VERSATILE і фінансових інструментах можна зателефонувавши за номером +38 044 596 55 28, +38 067 236 05 36 або звернувшись до офіційних дилерів VERSATILE, зазначених на сайті www.versatile.ua.