ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE на AGRITECHNICA 2017

28 Листопада 2017

 

Найбільша галузева виставка сільгосптехніки AGRITECHNICA - 2017, яка пройшла в Ганновері (Німеччина) з 12 по 18 листопада, продемонструвала важливі аспекти і напрямки удосконалення компанії на наступні два сезони. На протязі виставки було виявлено підвищений інтерес до тракторів VERSATILE, для користувачів економічна складова при виборі стає найвагомішим фактором.

На сьогодні трактори VERSATILE поставляються в 55 країн світу, відповідають суворим стандартам європейської якості і для відвідувачів на виставці були представлені найяскравіші представники трьох лінійок економічних і продуктивних тракторів, що випускаються компанією Buhler Versatile Inc. (м. Манітоба, Канада):

• VERSATILE 610 DeltaTrack - як надсильний і потужний гусеничний трактор

• VERSATILE 405 4WD - трактор повнопривідний, з шарнірно-зчленованою рамою, обладнаний мостами з зовнішніми бортовими передачами.

• класичний трактор- VERSATILE 360 MFWD / Row Crop

За підсумками минулого сільськогосподарського року компанія VERSATILE показала значне зростання, в порівнянні з минулим роком продажі агромашин збільшився вдвічі. Протягом усіх днів виставки були отримані десятки заявок на придбання техніки компанії, в т.ч. тракторів. Компанія Версатайл Україна, на сьогодні, співпрацює з провідними банківськими та лізинговими партнерами України, спеціально для сільгосптоваровиробників розроблені фінансові програми, здатні задовільнити будь-якого покупця.

Також на AGRITECHNICA - 2017 компанією представлені останні розробки в напрямку комбайнового машинобудування. Компанія-партнер продемонструвала відразу 5 комбайнів. Серед цих машин - зернозбиральний комбайн RSM 161, який вже успішно відпрацював на полях 2 сезони, прем'єрою виставки стали: кормозбиральний RSM F 2650 і компактний комбайн NOVA, поставка в Україну якого планується вже з травня 2018.

Більш детально дізнатися про технічні особливості моделей представлених на виставці або уточнити щодо наступних запланованих заходів компанії можна на сайті www.versatile.ua.