ru
+38 098 675-47-11

Демо новинки трактора VERSATILE 340 R3

23 Листопада 2017

 

 

Компанія VERSATILE кожен раз на ділі перевіряє і доводить споживачеві якість техніки VERSATILE. Цього разу ми відправили новинку на ринку України, трактор VERSATILE 340 R3 в реальні агрокліматичні умови країни і на практиці випробували її. На сьогодні трактор пройшов більше 10 демонстрацій і зібрав чимало важливих і цінних нам думок споживачів, наведемо деякі з них:

- захід відвідував з метою побачити в роботі TORUM 740, зміг відразу оцінити і роботу трактора VERSATILE. Дуже люблю перевіряти техніку сам перед покупкою і в прямому сенсі обкатувати все, що купуємо на підприємство. Всі індикатори і налаштування причіпного обладнання і самого трактора VERSATILE 340 здійснюються дуже легко, не потрібно проходити довготривале навчання по техніці. У машині при першому огляді впадає в очі кабіна, дуже зручна з панорамним заскленням, простора - це з урахуванням мого великого зросту дуже важливо, підсумував В'ячеслав Володимирович, головний інженер підприємства з Хмельницької обл.

- дуже подобається, що техніка VERSATILE без сюрпризів, завжди прямі поставки від виробника гарантують нам якість збірки. Трактор на демо в нашому підприємстві показав себе з дуже хорошої сторони, пробували в роботі на досить ще перезволоженому грунті з 8-ми корпусним плугом, з глибиною обробітку 25 і 30 см - просто дивує тягова сила трактора! Поля нашого підприємства знаходяться на досить рельєфній місцевості і таке відчуття, що він потягне все !!! Для наших кліматичних умов Кіровоградської області це просто необхідний фактор, поділилася враженнями Надія Іванівна, заст. ген. директора фермерського підприємства в Кіровоградській обл.

Запрошуємо всіх, хто ще не встиг побачити все своїми очима, на найближчі демо покази трактора VERSATILE 340 R3 в Харківській обл .:

24.11.17 - с. Дерегівка, Нововодолазький р-н.;

29.11.17 - с. Яковлівка, Харківський р-н.;

05.12.17 - с. Рояківка, Кегичівський р-н.

Також дізнатися детальніше про заходи компанії VERSATILE або замовити демонстрацію техніки в роботі в підприємстві можна зателефонувавши за номером +38 044 596 55 28, +38 067 236 05 36 або звернутися до офіційних дилерів VERSATILE, на сайті www.versatile.ua.