ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE на AGRITECHNICA 2017

3 Листопада 2017

 

Центральний офіс компанії Buhler Versatile Inc. (м. Манітоба, Канада) цього разу на виставці AGRITECHNICA 2017 представить одразу три найпопулярніші моделі світового ринку тракторної техніки: VERSATILE 610 DeltaTrack - потужний гусеничний трактор, VERSATILE 405 4WD - трактор з ламаною рамою, і класичний трактор- VERSATILE 360 MFWD /Row Crop.

Експозиція VERSATILE знаходиться в 9 павільйоні, стенд № B04.

На сьогодні, трактори VERSATILE відрізняються своєю невибагливістю в експлуатації на різних агрофонах, дуже економічні і невибагливі по використанню паливно-мастильних матеріалів і безумовно володіють інноваційною складовою в усіх життєво важливих частинах машини. В першу чергу це якісні двигуни Cummins, надійна конструкція рами, сучасна гідравлічна система і панель управління, і багато іншого. При всьому робоче місце оператора спроектовано з особливою увагою до комфорту користувача.

Також на стенді ще одного виробничого партнера Ви зможете побачити останні розробки в напрямку комбайнового машинобудування. Компанія партнер представить одразу 5 агромашин, серед яких: TORUM 770 нового покоління, RSM 161 оновлений зернозбиральний комбайн, NOVA універсальний компактний комбайн 3-го класу, RSM F 1300 кормозбиральні комбайни останньої генерації, RSM F 2650 сучасний потужний кормозбиральний комбайн.

На території стендів планується проведення постійних екскурсій, Ви точно нічого не пропустите!

Говорити про все можна дуже довго, а краще приїхати і все побачити і почути особисто! Організувати зустріч на виставці з керівництвом компанії можете, зателефонувавши в офіс представництва в Україні +38 044 596 55 28 або зв'язавшись з дилером у Вашому регіоні, зазначених на оф. сайті www.versatile.ua