ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE візьме участь в найбільш знакових заходах вересня

30 Серпня 2017

Компанія VERSATILE Україна завжди бере участь в цікавих цільових і технічно насичених заходах України. Зернові давно прибрані і у фермерів є невеликий проміжок часу перед переходом до прибирання соняшнику, кукурудзи, обробітку грунту або посіву озимих. Саме в цей період зручно й придивитись до новинок і цікавим фін. пропозицій з придбання нової продуктивної й економічної техніки, саме такої як техніка VERSATILE.

У вересні компанія VERSATILE візьме участь відразу в двох великих сільськогосподарських заходах, що пройдуть в центральній частині України:

07-08.09 - Битва Агротитанів, один із найбільших демо показів України, пройде в с. Степове, Тетіївського району, Київської обл.

20-23.09 - виставка AGROEXPO 2017 по вул. Мурманська, 8, м. Кропивницький, Кіровоградської обл.

 Компанія представить в роботі новинку на ринку України, трактор VERSATILE 340, також всіма улюблений трактор VERSATILE 2375. У рамках заходу ми продемонструємо агромашини з декількома причіпними знаряддями, наші клієнти та відвідувачі виставки зможуть переконатися в універсальності агромашин, їх простоті роботи в різних умовах.

Також в роботі буде продемонстрований роторний комбайн TORUM 750. На сьогодні один з найбільш високопродуктивних в світі роторних зернозбиральних комбайнів. Ця потужна машина здатна за один сезон прибрати понад 2 000 га різних культур, обмолочуючи від 40 т зерна в годину, тобто понад 300 т за восьмигодинну зміну. Також на виставці AGROEXPO в статиці буде представлена ​​комбайнова техніка: ACROS 595 Plus і новинка сезону, зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161. Комбайн пройшов випробування агрокліматичними  умовами України і у нас є чим з вами поділитися!

Проходьте! Будемо раді Вас бачити!

З питань графіку демонстрацій та ін. запитань Ви завжди можете звернутися до відділу продажів зателефонувавши за номером +38044 596 55 28 (29) або до регіонального дилера http://versatile.ua/purchase/dealers