ru
+38 098 675-47-11

Трактор VERSATILE на Міжнародному дні поля

20 Червня 2017

Компанія Версатайл Україна візьме участь в Міжнародному дні поля на базі УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого, який пройде з 21 по 23 червня в смт. Дослідницьке Київської області.

 

«В рамках заходу ми продемонструємо роботу універсального та надійного трактора VERSATILE 2375. Нашим партнером на заході виступить компанія ТОВ «Ківонь Україна» надавши для зпарки з трактором VERSATILE, V-образну дискову борону. Дана борона здатна опрацьовувати велику кількість пожнивних залишків і рослинності і потребує тандему з продуктивною машиною, саме такою як наш трактор VERSATILE 2375», розповів представник компанії Версатайл Україна Ян Юдицький.

 

Надійність, простота, економічність, продуктивність - цими словами найчастіше характеризують наші клієнти трактор з шарнірно-зчленованою рамою канадсько виробництва VERSATILE 2375. Напевно, самє за сукупністю всіх переваг, ця машина залишається найбільш популярою у всій лінійці. У таких випадках зазвичай говорять про ідеальне співвідношення ціни та якості.

 

Ми запрошуємо всіх на день поля! Приходьте і самі переконаєтеся в якості і економічності роботи агромашини VERSATILE 2375. Дізнатися деталі також Ви можете, звернувшись до офіційних дилерів зазначених на нашому сайті.