ru
+38 098 675-47-11

Комбайни VERSATILE: надійна ефективність

15 Червня 2017

 

 

Компанія Версатайл України в рамках заходу єдина представила відразу чотири комбайни. Серед яких презентувала новинку сезону, високоефективний комбайн VERSATILE 161, доповненням експозиції став потужний трактор VERSATILE 2375.

На стенді VERSATILE були присутні наші партнери Дилери в Україні і одні з провідних партнерів в сфері фінансових програм: Креді Агріколь банк і ОТП Лізинг. Всі відвідувачі стенду змогли отримати інформацію з фінансових продуктів і технічних переваг техніки VERSATILE.

Крім ознайомлення з технікою, в на стенді компанії було запропоновано аграріям і гостям виставки взяти участь в розіграші суперпризів, отримати приємні призи на пам'ять та подарунки. Також просто відвідувачі стенду отримали море позитиву від майстер-класу по Твістингу (моделювання с/г техніки з повытряних кульок) і участі в силових атракціонах: Молотобоєць і Електронний дартс.

Стенд компанії відвідало понад 200 осіб. За підсумком заходу підписані договори про продаж 4-ох комбайнів. І отримано заявок на придбання понад 50 од. техніки.

Якщо Ви хочете бути в курсі останніх новин і вигідних пропозицій з придбання техніки від компанії Версатайл Україна телефонуйте за номерами +38 044 596 55 28, +38 067 236 05 36 або звертайтесь до офіційних дилерів VERSATILE, на сайті www.versatile.ua