ru
+38 098 675-47-11

Версатайл Україна - надійний партнер у всьому

21 Квітня 2017

Компанія Версатайл Україна вже не перший рік поставляє кінцевим споживачам агромашини VERSATILE. Сільгосптехніка добре відома на ринку України і до початку збирального сезону готова запропонувати широкий асортимент агромашин здатних реалізувати поставлені завдання на будь-якому агрофоні.

Уже зараз заявки на покупку агромашин починають набирати обертів. За останній місяць було здійснено більше 20 відвантажень, одночасно по 3-5 машин з виробничих площадок.

Наша компанія має чіткі правила щодо поставки техніки. За фактом наявності сільгоспмашини в Україні: клієнт бронює покупку техніки способом внесення передоплати 25% від вартості, і залишок сплачує тільки за фактом поставки, по простому кажучи, після того як «помацав» з усіх боків свою покупку. З моменту внесення передоплати до факту поставки техніки клієнт очікує всього 2-3 робочих дні.

У цьому сезоні вже очевидне підвищення попиту на комбайни VERSATILE саме тому компанія завчасно подбала про якість доставки техніки і вже багато років нашими партнерами є кілька провідних компаній перевізників - лідерів з перевезень негабаритних, важковагових вантажів по території України та за її межами.

З питань покупки і бронювання техніки Ви завжди можете звернутися до відділу продажів зателефонувавши за номером 098 675 47 11 або до регіонального дилера http://versatile.ua/purchase/dealers