+38 098 675-47-11

Versatile професіоналізм в єдності

21 Березня 2017

У нинішніх реаліях аграрної України дуже важливо правильно підібрати і оснастити підприємство ефективними машинами. Провідна роль в цьому відведена компаніям-дилерам. Саме тому ми особливу увагу приділяємо професіоналізму наших співробітників і партнерів.

На початку березня 40 співробітників українських дилерських центрів («Донснаб Агротехніка», «Агро-Групп», «Лідер ПС», «Белагросервіс», «Техноторг») пройшли успішне триденне навчання експлуатації та обслуговування комбайнової техніки. В якості викладачів виступали провідні тренери Компанії VERSATILE.

Ключовими моделями стали провідні збиральні агрегати TORUM, ACROS, також цілий день було приділено новинці цього сезону на ринку України, комбайну RSM 161. У свою чергу практична частина була не менше насиченою і цікавою, учні в прямому сенсі, подивилися зсередини кожен агрегат, задали всі можливі запитання і отримали технічно обґрунтовані рішення в конкретній моделі.

В кінці навчального процесу кожен з учасників склав іспит на отримання статусу офіційного представника VERSATILE. У нинішньому сезоні ТОВ «Версатайл Україна» націлена проводити навчання частіше, безперервно підвищуючи рівень знань офіційних дилерів, сервісних інженерів, механіків і механізаторів тих господарств, де працює техніка.