ru
+38 098 675-47-11

Новий виток в дилерській мережі Versatile

6 Лютого 2017

Шановні клієнти, ми раді Вам повідомити, що в новому сільгосп сезоні дилерами компанії ТОВ «Версатайл Україна» є:

ТОВ «Донснаб Агротехніка»

ТОВ «Агро-Групп»

ТОВ «Лідер ПС»

ТОВ «Агропостачальницька компанія «Белагросервіс»

Протягом багатьох сезонів ми тісно співпрацюємо з ТОВ «Донснаб Агротехніка», партнер зарекомендував себе в першу чергу якісним обслуговуванням і професійним колективом. Дана компанія працює на українському ринку вже 10 років. Її основними конкурентними перевагами є: висока якість сервісу в мережі сертифікованих технічних центрів, власна виробнича база, надання унікальних фінансових схем розстрочки, лізингу та кредиту від 1 до 3-х років, а також активне використання програми Trade in.

Компанія «Донснаб Агротехніка» є офіційним дилером компаній VERSATILE в 8 областях і за роки співпраці встигла себе проявити як надійний партнер. Регіональні представництва групи компаній мають комплекси офісних, складських та технічних приміщень, цеху для збирання, ремонту та відновлення комбайнів, технічні майстерні, обладнані у відповідності з усіма стандартами.

Сайт компанії: www.agrotecnica.com.ua

 

Також в нашому дилерському колективі трудиться пліч о пліч і порівняно молода компанія ТОВ «Агропостачальницька компанія «Белагросервіс» діє на Київській та Черкаській областях - підприємство, що входить до групи компаній "Белагро", створено в 2004 році для максимально швидкого задоволення потреб покупців на території України. Зручне місце розташування в центрі країни забезпечує максимально короткі терміни доставки необхідних запасних частин безпосередньо споживачам. Ключовими покупцями є не тільки кінцеві споживачі, а й великі оптові підприємства на території України. Власний складський комплекс площею 4000 м2 забезпечує оперативність відвантаження і дозволяє обслуговувати до 20 покупців одночасно. Досвідчений і кваліфікований персонал надасть будь-яку необхідну консультацію.

Сайт компанії: www.belagro.ua

Хочеться виділити і ТОВ «Лідер ПС». Підприємство можна з легкістю віднести до бізонів в сфері продажу сільськогосподарської техніки в Дніпропетровській області більше 5-ти років. Головна мета компанії «Лідер ПС» на ринку - забезпечення сільгосппідприємств економічною і ефективною технікою, а також надання повного комплексу гарантованого обслуговування сільгосптехніки. Важливим фактом є і широкий спектр фінансових інструментів (кредитування, лізинг, факторинг, розстрочка), що дозволяють запропонувати клієнту максимально вигідну для нього схему покупки техніки. Пропозиції завжди враховують можливості і ситуацію в конкретному господарстві, його потреби та особливості.

Сайт компанії: www.liderps.com.ua

Справжнім відкриттям цього сезону для нас можна вважати співпрацю з партнером ТОВ «Агро-Групп». Компанія є офіційним дилером Versatile в: Одеській, Полтавській, Вінницькій та Черкаській областях. Агро-Груп - підприємство, яке має всі необхідні резерви і можливості для надання клієнтам не тільки гідної консультації і здійснення оперативного продажу техніки, але і надання подальшого гарантійного супроводу та сервісу.

Сайт компанії: www.agro-group.farm/ukr

Компанія VERSATILE відкрита для нових партнерів та запрошує до співпраці на принципах довгостроковості, взаємної вигоди, і повного задоволення потреб у сільськогосподарській техніці, сервісному обслуговуванні і технологіях.