ru
+38 098 675-47-11

Versatile і ПАТ «Кредобанк» - новий рівень співпраці

2 Лютого 2017

 

У 2017 Компанія VERSATILE оголосила про старт однієї з найвигідніших своїх пропозицій для сільгоспвиробників - оновлена кредитна програма для аграріїв. Компанія підтримує частку аграрного сектора, яка потребує додаткового фінансування.
Ще до початку посівної аграрії можуть оновити свої машинно-тракторні парки високоефективними машинами. Умови співпраці двох партнерів дозволять фермерам придбати сільгосптехніку на безпрецедентних умовах.

Представництвом ТОВ «Версатайл Україна» кардинально були переглянуті процентні ставки, а також кредитні та лізингові програми з придбання техніки компанії. З банками партнерами підписані додаткові угоди на ще більш вигідних умовах.
В середньому процентні ставки знизилися більш ніж на 1,5% в порівнянні з минулим роком. Дана партнерська програма з Кредобанком вже вступила в силу і діє на всій території України.

За умовами спільної програми перший внесок з боку клієнта від 10%, і відсоткової ставки від 1,6%. Також суттєвою перевагою є термін, на який укладається договір, так при першому внеску 50% ставка за кредитним договором на 5 років, всього 12,7%.

З детальними ставками по спільній програмі Ви можете ознайомитися:

на нашому сайті в розділі Versatile Фінанс:  

або зателефонувавши за номером банку партнера: 

Також найближчим часом планується оновлення умов співпраці ще з двома провідними банками України в т.ч. покупка
в лізинг стане ще приємніше!