ru
+38 098 675-47-11

Нові умови на придбання техніки VERSATILE від ПроКредит Банк.

29 Листопада 2016

Представництво VERSATILE в Україні в рамках партнерської програми з ПроКредит Банк, пропонують аграріям нові можливості для розвитку та збільшення ефективності бізнесу за рахунок придбання сучасних роторних комбайнів TORUM на вигідних умовах за надзвичайно низькими ставками.

Переваги програми:

- Без першого внеску для кредитів до 7 млн грн на строк до 36 міс. або при оформленні додаткової застави (техніка, нерухомість, депозит, автотранспорт).
- Гнучкий графік погашення з урахуванням сезонності Вашого бізнесу
- Відстрочення виплат по кредиту до 11 місяців
- Лояльний підхід до застави
- Відсутні витрати на страхування застави та нотаріальне оформлення

 

  Умови фінансування:

  

 

* При встановлені щоквартального графіку погашення по кредиту відсоткова ставка збільшується на 1%. 

Справка

ПроКредит Банк є частиною міжнародної групи ПроКредит, акціонерами якої є великі міжнародні фінансові організації і компанії: ПроКредит Холдинг (Німеччина), Німецький державний банк розвитку KfW (Німеччина). Банк не пов'язаний з будь-якими економічними або політичними групами.

Підтримка акціонерів, приналежність до групи ПроКредит, а також контроль з боку Федерального управління фінансового нагляду Німеччини BaFin є гарантією стабільності та надійності ПроКредит Банку.

Крім того, ПроКредит Банк отримав максимально можливий в Україні рейтинг від міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings.

Сайт банку:  www.procreditbank.com.ua